09/09/2022 - Noves Tecnologies

El desplegament dels nous serveis 4G i 5G pot causar interferències en la recepció del senyal de TDT

La utilització d’aquestes xarxes de nova generació permetran augmentar la velocitat de connexió a internet en els dispositius mòbils

Properament s’activaran els nous serveis mòbil de 4G i 5G sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz, cosa que podria entrar en conflicte amb la freqüència utilitzada en alguns canals de TDT, ja que anteriorment s’utilitzaven pel servei de televisió. 

Per aquest motiu, si algun habitatge detecta alguna afectació en la recepció de la senyal de TDT, caldrà trucar al telèfon gratuït 900 833 999 o enviar un correu electrònic a ayuda@llega700.es des del qual s'atendrà la sol·licitud i s'enviarà un tècnic qualificat per solucionar el problema sense cap cost per a l'usuari. 

La tecnologia prestada sobre aquestes bandes de freqüència, abans utilitzades per la TDT, permet oferir una millor cobertura a l'interior dels edificis i més abast en la cobertura exterior. Aquestes xarxes arriben per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, i vídeo i música sota demanda en dispositius compatibles. 

Més informació a https://www.llega700.es/