Habitatge jove

CONVOCATÒRIA AJUDES DE LLOGUER JOVE 2022

 

Aquesta ajuda va dirigida a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya que en el moment de fer la sol·licitud tinguin fins a 36 anys i complexin els requisits de la convocatòria.

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dimecres 28 de setembre de 2022 a les 9 del matí i finalitza el divendres 7 d´octubre de 2022 a les 3 de la tarda.

Els documents obligatoris per presentar la sol·licitud i el formulari de sol·licitud, hi podeu accedir a través de l'enllaç d'aquí a la dreta. 


                       

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Les àrees de serveis socials i de joventut s’han ajuntat per tirar endavant un programa d’habitatge juvenil per tal de augmentar el nombre de joves que accedeixen a habitatges de lloguer. Amb aquest projecte es pretén donar noves oportunitats aquells joves que volen començar una vida fora de casa, millorar la conservació dels habitatges del poble, repoblar el centre del municipi i fomentar el compartir pis per tal de facilitar l’emancipació dels joves arbuciencs.