09/10/2020 - Turisme

La Fira de la Tardor es reiventa: arriba La Tardor al Montseny

Del 17 d'octubre al 22 de novembre, activitats i experiències a l'aire lliure al Parc Natural del Montseny, reserva de la Bioesfera

L'Ajuntament d'Arbúcies ha reinventat la Fira de la Tardor, i ha organitzat, juntament amb la col·laboració d'empreses locals, un munt d'experiències Km. 0, a l'aire lliure i totes elles vinculades al Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera, del 17 d'octubre al 22 de novembre

Totes les activitats han estat organitzades per a què en puguin gaudir els arbuciencs i arbucienques, així com els visitants que rebem a la Vall d'Arbúcies. Totes elles són experiències que et connecten amb la natura i el territori a través de la cultura, el patrimoni, la identitat local, la sostenibilitat mediambiental i l'autenticitat.

L'espectacle de circ "Mesieu Moustache" del dissabte 17 d'octubre a Can Cassó donarà el tret de sortida a un seguit d'activitats dirigides, com són la visita a la granja de Can Blanch, la visita i tast a l'Olivar "Salar d'Arbúcies", passejades a cavall, un "escape tour" en BTT, tallers de ceràmica amb Cécile Ribas, rutes guiades pels camins de l'aigua i herbes remeieres, moviment en la natura... El punt àlgid arribarà amb la celebració de la 36a edició de la Festa del Flabiol el 8 de novembre amb flabiols als quatre cantons, el concert, els XXI col·loquis del flabiol i amb els sardanes obligades de flabiol amb la Cobla Lluïsos de Taradell.

Durant els 6 caps de setmana, també es podrà visitar el Castell de Montsoriu, el Museu Etnològic del Montseny, i hi haurà portes obertes a la Farga del Roquer.

Deixa’t encisar per la gastronomia, el comerç local i sobretot pel nostre entorn.

La Vall d'Arbúcies té molt per viure, molt per fer.