30/11/2022 - Festes

Busca els tions amagats als comerços d’Arbúcies

Del 2 a l’11 de desembre, tots els participants entraran en un sorteig de 30 euros en vals de descompte als comerços associats

On són els tions amagats? Participa a la gimcana familiar per la Vall d’Arbúcies que han organitzat conjuntament l’Ajuntament amb l’Associació de Comerç.  Els tions entremaliats els agrada amagar-se als aparadors dels comerços locals de la vila. Ens ajudes a trobar-los?

Amb l’ajuda d’un plànol i les pistes que s’han preparat haureu de descobrir on s’han amagat i els símbols que amaguen. Trobareu el plànol i les pistes a La Gabella o bé, al Punt d’informació d’aquest cap de setmana durant la Fira del Tió. 

Cada vegada que trobeu un tió, ompliu les caselles amb el símbol corresponent i quan els hagueu trobat tots, podreu anar a l’Oficina de Turisme, a La Gabella, a escollir el vostre regal (per als 100 primers, del 2 al 28 de desembre).

A més, del 2 a l’11 de desembre, tots els participants podran entrar al sorteig de 30€ en vals de descompte als comerços associats a l’Associació de Comerç d’Arbúcies.