09/12/2022 - Festes

L’Ajuntament organitza el primer concurs d’arbres de Nadal

El concurs es farà per Instagram i es podran enviar les fotos fins al 18 de desembre

Les regidories de Festes i Comunicació organitzen el primer concurs d’arbres de Nadal amb motiu de les festes de Nadal. Tothom que hi vulgui participar, pot enviar o penjar les fotografies dels seus arbres de Nadal des d’avui i fins al diumenge 18 de desembre. 

El concurs es farà a través de l’Instagram de l’Ajuntament (@ajuntament.arbucies) i qui tingui ganes de participar-hi pot etiquetar l’Ajuntament en una publicació o story que pengi del seu arbre de Nadal (recordeu que el perfil ha de ser públic perquè el puguem veure) o enviar la foto per DM a Instagram o bé per WhatsApp al número 672 678 122. Hi ha temps per fer la publicació o enviar la foto fins al diumenge 18 de desembre.

El concurs es farà durant la setmana del 19 al 23 de desembre i seguirà el mateix funcionament que la batalla de disfresses que es va fer per Carnaval. És a dir, es penjaran totes les fotografies presentades i seran els usuaris d’Instagram els que votaran els arbres que me’ls els agradin. El guanyador s’emportarà un lot de productes de Nadal. 

Les bases del concurs les trobareu aquí