02/06/2021 - Festes

Arbúcies dona el tret de sortida a unes Enramades reinventades

La festa se celebrarà del dijous 3 al dimecres 9 de juny

Tornen un any més les Enramades. Això sí, reinventades, perquè una pandèmia no ens arruïni del tot la festa més nostra, les Enramades. Les passades i les danses són aquelles actes de la festa que no hi poden faltar, però en el programa d’activitats també hi trobarem concerts, espectacles i exhibicions. És a dir, les activitats de sempre combinades amb d’altres de noves per arribar a tots els públics. 

Enguany, la botifarrada, l’acte que donava el tret de sortida a les Enramades, s’haurà de fer des de casa. En lloc seu, s’ha programat un espectacle d’humor amb El Sevilla. Serà a 2 quarts de 8 del vespre a Can Cassó. Les entrades es poden comprar a codetickets o a La Gabella a un preu de 15 euros. A 2 quarts d’11 del vespre, tindrà lloc la passada de la Plaça. 

El divendres 4 de juny, Enramada de la Plaça, a ¼ de 12 del matí es podrà sentir la passada matinal a través de Ràdio Arbúcies i a ¼ de 2, a la plaça de la Vila, dansa. A les 5 de la tarda els actes seguiran amb el tastet de patinatge al pati de l’IES Montsoriu a càrrec del Club Patí Arbúcies. Podeu fer la reserva prèvia a cparbucies@gmail.com. A les 6 de la tarda també al pati de l’IES es farà el sorteig de la gran panera del club i, tot seguit, festivalet de patinatge artístic a càrrec del Club Patí i mostra de funky a càrrec de la Regidoria d’Activitat Física i Esport. A Can Cassó, a 2 quarts de 8 del vespre, espectacle de màgia The magic showman amb el Mag Marín. Les entrades es poden comprar a través de codetickets o a La Gabella. A partir de les 10 de la nit també a Can Cassó, pregó a càrrec de la colla Els Birrafets i nit musical amb Banda Neon. Paral·lelament, a 2 quarts d’11, passada del Castell. 

Els actes seguiran dissabte 5 de juny a ¼ de 12 del matí amb la passada matinal per Ràdio Arbúcies i a ¼ de 2 del migdia amb la dansa del Castell. De 3 a 8 de la tarda amb sortida a la placeta de Can Reus s’ha organitzat una gimcana amb codis QR per a totes les edats. A la mateixa hora, però a Can Pons, circuit d’obstacles i habilitats BTT per a totes les edats. A 2 quarts de 8 del vespre a Can Cassó, concert amb la Cobla Montgrins. L’entrada, que té un preu de 0,5 euros, es podrà adquirir allà mateix Finalment, dissabte a les 10 de la nit a Can Cassó, es podrà veure l’espectacle teatral El sopar dels idiotes, a càrrec del grup arbucienc WC Teatre. Els entrades es poden comprar a codetickets i a La Gabella. 

Diumenge 6 de juny els actes començaran a les 11 del matí a Can Cassó amb l’exhibició d’arts marcials a càrrec de Judo i Aikido Arbúcies. A 2 quarts de 12 del matí, al Camp de Futbol, triangular de l’escoleta de 3 equips  de 3 a 6 anys a càrrec de l’EFA. A les 7 de la tarda, havaneres amb rom cremat amb el grup Les Anxovetes. Les entrades es podran comprar al mateix recinte abans que comenci l’espectacle a un preu de 0,5 euros. I, a 2 quarts d’11 de la nit, passada del Sorrall. 

Dilluns 7 de juny a ¼ de 12 del matí, passada matinal des de Ràdio Arbúcies i a ¼ de 2 del migdia, dansa del Sorrall. Al vespre, a 2 quarts de 10 davant de Can Sitra, inici de la passada de Magnes. 

L’endemà, dimarts, a ¼ de 12 del matí, passada matinal des de Ràdio Arbúcies i a ¼ de 2 del migdia, dansa de Magnes. A 2 quarts d’11 de la nit, passada de la Carretera. 

Finalment, el dimecres 9 de juny, a ¼ de 12 del matí, passada matinal des de Ràdio Arbúcies i a ¼ de 2 del migdia, dansa de la Carretera. I, 2 quarts de 8 del vespre, concert de fi de festa amb la Cobla Montgrins. Les entrades per assistir-hi es podran comprar allà mateix a un preu de 0,5 euros. A la mitja part del concert, es lliuraran els premis dels diferents concursos que s’han celebrat durant les Catifes i les Enramades. Els focs artificials donaran per acabades un any més les Enramades. 

No seran les  Enramades tal com les coneixem, però això sí, un programa que pretén mantenir l’essència i la tradició de la festa més nostrada per als arbuciencs i arbucienques.


*Recordem que les passades no es podran seguir com cada any, degut a les mesures sanitàries vigents*