27/05/2021 - Festes

Arbúcies celebra diumenge la mostra de Catifes de Flors Naturals

Es podran veure un total de 22 catifes i 15 raconsCATIFES

Un any més, arriben les Catifes de Flors Naturals, una de les diades més esperades per als arbucicencs i arbucienques. No seran amb tot el seu esplendor, malgrat la pandèmia de la Covid-19, però aquest diumenge 30 de maig podrem gaudir d’una jornada més de dissenys florals repartits pel centre de la vila.  

Enguany, els carrers d’Arbúcies lluiran confeccions florals de petites dimensions, un total de 22 entre els carrers Segimon Folgueroles, Sant Jaume, Major, Vern, Camprodon, Pont, Sorrall i l’Havana i que elaboraran veïns i entitats del municipi. A banda de les catifes, també podrem gaudir al llarg del recorregut de l’exposició de 15 raconsCATIFES. 

A més a més, aquest any com a novetat, l’Associació Fotogràfica d’Arbúcies ha organitzat una gimcana fotogràfica per a participants d’entre 8 i 14 anys. Els interessats poden consultar les bases a afarbucies.blogspot.com i fer la seva reserva de plaça a La Gabella, places limitades. Hi haurà un obsequi per a tots els participants. 

Durant tot el matí, a la placeta de Can Reus, hi haurà el mercat d’artesania Enramades 2021. A les 10 del matí, Ràdio Arbúcies oferirà un programa en directe Especial Enramades 2021 des de la plaça de la Vila. 

Finalment, la cercavila amb els gegants, grallers i flabiolaires juntament amb Els New Serafins tancarà la diada de Catifes. Recordem, però que, com l’any passat, la cercavila no es podrà seguir per tal donar compliment a la normativa vigent contra la Covid-19.