06/05/2021 - Educació

Torna el concurs del llibret d’Enramades de la mà del Ple dels Infants

Malak Amejji s’endú el primer premi i l’honor de ser la portada del programa

El Ple dels Infants ha organitzat un any més el concurs de dibuix del llibret d’Enramades, que enguany arriba a la seva quarta edició. Un certamen en el qual hi participen els alumnes de 1r a 6è de les escoles Vedruna i Dr. Carulla. El millor de tots els treballs té l’honor de ser la portada del programa d’Enramades. 

Malak Amejji amb un disseny geomètric i molt colorit ha guanyat el primer premi del certamen i el podrem veure a la portada del llibret. A més, s’obsequia a la guanyadora amb un val de 50 euros per gastar en material escolar. En la categoria de 5è i 6è, les altres dues finalistes han estat Maria Cuberta i Martina Ramon. 

En el cas dels alumnes de 3r i 4t, el primer premi ha estat per Guillem Badia, que s’endú el val per material escolar valorat en 50 euros. Les altres dues finalistes de la categoria són Paula Valverde i Greta Serra. 

Finalment, Robert Falip ha estat el guanyador de la categoria de 1r i 2n de primària i gaudirà del val de 50 euros en material escolar  i Aina Guinda i Isaac Amrani  han estat els dos finalistes. 

A l’acte del fi de festa de les Enramades, que tindrà lloc el dimecres 9 de juny a 2 quarts de 8 del vespre a Can Cassó, estan convocat guanyadors i finalistes per tal de fer-los-hi entrega dels diplomes d’agraïment a la participació i dels vals regal.