09/04/2021 - Educació

L’Escola Dr. Carulla estrenarà ascensor el curs vinent

Amb aquesta actuació es resoldrà una demanda històrica del centre

El juny d'aquest any 2021 començaran les obres per a la instal·lació d'un ascensor a l'escola pública Dr. Carulla. El regidor d’Educació i Ensenyament, Jaume Salmeron, recorda que es tracta d'una demanda històrica del centre amb el Departament d'Educació, que serà qui assumirà el cost de les obres íntegrament i l'Ajuntament durà a terme el seguiment de les obres.

El regidor explica que l'estiu passat ja es va redactar el projecte tècnic a través del Departament i que el següent pas és el concurs públic i adjudicar les obres. Tot un procés que es farà des d'Educació de la Generalitat.

El nou ascensor es col·locarà aprofitant un celobert que ja hi ha a l'actual edifici de l'escola. Tanmateix, a banda de les obres per a la instal·lació de l'aparell, també s'haurà de dur a terme un reforç de la línia elèctrica, ja que l'actual és antiga i el nou ascensor podria causar problemes elèctrics.

Salmeron anuncia que està previst que les obres comencin el un cop acabat el curs escolar 2020-2021 i que, al cap de dos mesos, estiguin acabades, just abans de l'inici escolar al setembre.

"Tanquem una problemàtica històrica entre l'Escola Dr. Carulla i el Departament d'Educació i que afectava a tots aquells i aquelles alumnes amb problemes de salut i/o mobilitat", conclou Salmeron.