01/10/2019 - Cultura

Marcel Tomàs dona el tret de sortida al Teatrefest

Les Naus Ayats acolliran el cicle de teatre durant el mes d’octubre

Aquest dissabte 5 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre es donarà el tret de sortida al Teatrefest amb el primer espectacle, que anirà a càrrec de Cascai Teatre i el seu Noucents, el pianista de l’Oceà. Marcel Tomàs estrenarà aquesta obra al Temporada Alta de Girona, així que a Arbúcies tindrem el gust de poder assistir a la preestrena d’aquesta romàntica història d’un pianista excepcional. Les entrades ja estan disponibles a La Gabella a partir d’avui dimarts 1 d’octubre.

L’endemà, el diumenge 6 d’octubre a les 12 del migdia serà el torn de l’espectacle familiar amb l’obra La rateta, de la cia. Campi qui pugui. Un espectacle musical i de titelles. L’avioneta de l’Alice, la Kate i la Fiona ha fallat i han caigut enmig d’una granja abandonada… Però de seguida descobreixen que no estan soles i que en aquesta granja habita un animaló a qui li agrada tenir l’escala ben neta. És la rateta presumida! Sembla que la Kate no coneix la seva història, però l’Alice i la Fiona l’explicaran amb l’ajuda dels amics de la rateta, la resta d’animals de la granja.

Mentiders de la cia. Guspira Teatre serà l’espectacle que podrem veure el diumenge 13 d’octubre a les 6 de la tarda. Donar una mala notícia no és fàcil...i menys encara si és la nit de Nadal. Aquesta és la missió dels policies Gobble i Blunt, que, sense voler-ho, es trobaran amb un seguit d’impediments que faran que donar aquesta noticia sigui francament complicat... Adaptació de Guspira Teatre de la comèdia d’Anthony Neilson. Una obra molt divertida que ens demostra que si alguna cosa es pot complicar... es complicarà.

I, finalment, el diumenge 20 d’octubre, la cia. Estat particular representarà a Arbúcies l’espectacle Quina barra! Recolzat a la barra del bar del seu amic Cisco Noguera, en Josep Pascual pren com cada nit unes copetes d'Aromes de Montserrat. Ja fa estona que ha marxat l'últim client, i en aquella hora on regna la quietud i la llum es més tènue, en Josep espera que l'amic Cisco acabi de recollir, apagui els llums i tanqui definitivament la persiana... Mentrestant ell ens explica, amb l'energia dels optimistes, les tres grans passions que han mogut la seva vida: les dones, la música de cobla i el bon tiberi.

Les entrades anticipades es posaran a la venda el dimarts abans de cada espectacle a La Gabella, a excepció de l’obra familiar, que es vendrà directament a taquilla el mateix dia. Els preus de les entrades anticipades és de 8 euros i de 10 a taquilla. Per a l’espectacle familiar: adults: 3 euros i infants: 1 euro. Tots els espectacles tindran lloc al Centre Cultural Polivalent Naus Ayats.