20/09/2019 - Cultura

El dissabte 21 i el diumenge 22 de setembre, Arbúcies celebra l’Aplec de la Capella

Les activitats a l’aire lliure es veuran condicionades per la previsió meteorològica

La Festa Major Petita d’Arbúcies, l’Aplec de la Capella, arriba enguany el cap de setmana del 21 i 22 de setembre. Els actes de la Setmana de la Pietat van començar ja el diumenge 15 de setembre amb les vespres i el repic de campanes.

La marxa infantil obrirà els actes de dissabte. La cursa serà a les 9 del matí i se sortirà des de la mateixa Capella. A les 11.45 h del migdia, hi haurà l’ofrena floral a la Verge de la Pietat dels infants i les famílies i, a les 12, animació infantil amb l’espectacle Festa a la plaça amb Fefe i companyia. A la tarda les activitats seguiran amb la celebració comunitària de la unció dels malalts. Després, concert a càrrec del Cor Parroquial i, a les 17.30 h audició de sardanes amb la Cobla L’Arbucienca. I, a les 19.30 h, missa anticipada.

El diumenge, a les 10 del matí se celebrarà la missa dominical i, a les 12, missa solemne cantada pel Cor Parroquial. A continuació, concert a càrrec de la Coral Amethysta. A la tarda, a partir de les 17 h, audició i mitja de sardanes amb la cobla Ciutat de Granollers i cercavila amb els gegants i grallers d’Arbúcies. I, finalment, a les 19.30 h, Sant Rosari en sufragi dels difunts del municipi.