16/09/2023 - Cultura

Malgrat la pluja, el festival MIMAA manté la programació prevista i espera una gran afluència de públic dissabte i diumenge

El festival va engegar ahir, divendres, amb l’actuació dels còmics belgues Okidok

Tot i els ruixats que ahir a la tarda van deslluir el tret de sortida del MIMAA (Mostra Internacional d’Arts Escèniques d’Arbúcies), el festival va engegar a les 6 de la tarda amb la primera representació d’Antipodi, de la companyia Dromosofistas i del qual se’n podran veure diferents sessions al llarg de tot el cap de setmana. 

La programació, tot i que es van haver de traslladar algunes activitats per la pluja, va seguir amb Diana Gadish i l’espectacle Handle with care, al poliesportiu de Can Delfí i Mano Viva, també a la instal·lació del Prat Rodó. A les 8 del vespre, les Naus Ayats es van omplir per veure el duet còmic Okidok, que van representar l’espectacle Slips inside! I, el concert de Lust’n’found que s’havia de fer a la plaça de la Vila, es va fer a les Naus Ayats. 

Per avui, la previsió del temps és favorable i el programa d’activitats es manté i s’espera una gran afluència de públic per avui dissabte i demà diumenge. Recordem que l’espectacle White bottom!, que s’havia de representar ahir divendres a Can Cassó, es farà aquest dissabte a les 11 del matí, també a Can Cassó. La resta d’actuacions, xerrades, presentacions i concerts es mantenen en el seu horari i el seu espai previst.