Campanyes d'esterilització de gats i gossos

Campanya d'identificació i esterilització d'animals de companyia d’Arbúcies 2024

La nova llei de benestar animal (7/2023) obliga a les persones propietàries a identificar mitjançant microxip i controlar la natalitat de gossos i gats.  

Durant els mesos de febrer i març, en col·laboració amb la Clínica Veterinària l'Eriçó Blau (Plaça Jacint Verdaguer, 6 - la Porxada), s'impulsa una campanya per fomentar la identificació i l'esterilització de gossos i gats a preus reduïts. Només per a persones residents i empadronades a Arbúcies.

PREUS CAMPANYA

MICROXIP GAT I GOS: 25 € 
Per beneficiar-se de la tarifa reduïda en les esterilitzacions cal que l'animal tingui el microxip posat. 

ESTERILITZACIÓ GATS*:
- mascle 70 €
- femella 100 €

ESTERILITZACIÓ GOSSOS*:
- mascle: 130 €
- Femella de menys de 20 kg: 215 €
- Femella d'entre de 20 i 30 kg: 235 €
- Femella de més de 30 kg: 265 €

RECORDEM QUE UN COP POSAT EL XIP cal anar a l'Ajuntament per fer el cens de l'animal per donar-lo d'alta al Registre. Aquest tràmit és gratuït i permet que l'animal pugui ser recuperat en cas de pèrdua o robatori. 

Per a qualsevol dubte o consulta podeu trucar a l'Ajuntament (972 86 00 01) o enviar un correu electrònic a salut@ajarbucies.cat

* El preu de la campanya no inclou la medicació que pugui requerir pel postoperatori i l'analítica prequirúrgica i campana, en cas que sigui necessari. Abans de concertar la intervenció es podrà consultar amb la clínica veterinària la idoneïtat d'aquests complements.