Servei creació d'empreses

Assessorament per la consolidació empresarial

CO-CREIX Emprenedoria

Programa de suport a la creació i consolidació empresarial
CO-CREIX és el programa de la Diputació de Girona creat amb l’objectiu de donar suport a la creació, el creixement i la consolidació empresarial al territori Gironí.

Aquesta iniciativa es dirigeix tant als agents i entitats de suport empresarial, com a les iniciatives empresarials.

El programa està inclòs en el PECT «Girona, ecosistema innovador» i compta amb el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

 

CreixBOT

CREIXbot és el nom de l’assistent virtual de la Diputació de Girona que ajuda a resoldre qüestions que es plantegen les persones emprenedores. Accedeix a l'assistent des d'aquesta mateixa pàgina (a la zona inferior dreta de la pantalla): 

 

La Selva Emprèn

La Selva Emprèn té com a objectiu acompanyar l’emprenedoria en tot el procés d’anàlisi i posada en marxa de idea de negoci.
Oferim un assessorament personalitzat per guiar-vos en els passos a seguir i facilitar-vos totes les eines necessàries per fer realitat el projecte empresarial: documents de suport, formació, finançament, contactes, etc.

Una vegada obert el negoci, continuem amb el procés d’acompanyament i assessorament en diferents àmbits del dia l’empresa.

La Selva Emprèn forma part de la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya.