Esplai d'estiu

ESPLAI SETEMBRE 

Un cop acabades les vacances, l’Esplai Municipal torna a engegar motors per oferir un espai de lleure i joc per als infants del 28 d’agost a l’1 de setembre. Tots aquells nens i nenes que hagin o no participat a l’esplai durant el mes de juliol i que vulguin participar a l’esplai de setembre s’hi poden apuntar d’ara fins al 18 d’agost. Cal omplir la fitxa d’inscripció (la trobareu a www.arbucies.cat/joventut-esplai-destiu) i portar una còpia de la targeta sanitària i fer el pagament corresponent. En cas d’haver vingut durant el juliol cal fer l’ampliació anant a l’Ajuntament i fent el pagament corresponent.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

L'esplai Municipal d'Arbúcies és un esplai destinat per a nens i nenes de 3 a 14 anys.

Es fan activitats lúdiques i de lleure, activitats de coneixement de l'entorn, música, teatre, activitats de natura, manualitats, multiesport  jocs cooperatius, gimcanes, carnaval infantil, festa holi, escuma, etc. A més, un cop per setmana es va a la piscina municipal!

Els participants es distribueixen per grups segons la seva edat i fan activitats adequades a l'edat de cada grup.

L'esplai s'iniciarà el 26 de juny i s'allargarà fins al 28 de juliol, llavors es fa un segon període durant l'última setmana d'agost i la primera de setembre (del 28 d'agost a l'1 de setembre). L'horari és els matins de 9 a 13 h amb possibilitat de servei de bon dia (de 8.30 a 9 h) i servei de menjador fins a les 15 h.

La reunió de presentació de l'Esplai 2023 serà el dijous 4 de maig a les 7 de la tarda a la sala d'actes de l'Ajuntament i estarà oberta a tothom. 

La reunió amb els monitors i les famílies inscrites es farà el dijous 19 de juny a a les 7 de la tarda a la sala d'actes de l'Ajuntament. 

 Organitza: Àrea de Joventut. 634 943 494 / joventut@ajarbucies.cat