Esplai d'estiu

L'esplai Municipal d'Arbúcies és un esplai destinat per a nens i nenes de 3 a 14 anys.

Es fan activitats lúdiques i de lleure: activitats de coneixement de l'entorn, música, teatre, activitats de natura, manualitats, jocs cooperatius, gimcanes, sortides, etc. Els participants es distribueixen per grups segons la seva edat i fan activitats adequades a l'edat de cada grup.
   

L'esplai 2021 consta de dos períodes:

- Del 23 de juny al 30 de juliol

- Del 30 d'agost al 10 de setembre

L'horari és els matins de 9 del matí a 1 del migdia, amb possibilitat d'oferir servei d'acompanyament a l'hora de dinar fins les 3 de la tarda.

El lloc de trobada i recollida serà a l'Escola Dr. Carulla i a l'hora de fer les activitats programades s'utilitzaran diversos espais del poble com l'escola, les placetes, Can Cassó, l'IES Montsoriu, etc.

Les inscripcions estaran obertes durant tot el mes de maig. Es poden fer de forma presencial a l'Ajuntament d'Arbúcies (pagament en efectiu) o per Internet a través de la línia oberta de La Caixa. Cal omplenar la inscripció adjunta a l'apartat en verd.

El dijous 10 de juny a 2/4 de 8 del vespre es farà una reunió online pels pares/mares/tutors legals dels participants per presentar com funcionarà l'esplai 2021.

Us esperem amb moltes ganes!