Camps de treball del Castell de Montsoriu

Els camps de treball d’arqueologia del castell de Montsoriu es duen a terme anualment cada estiu des de l’any 1993 en el marc de la recerca arqueològica i històrica que està duent a terme el Museu Etnològic del Montseny, la Gabella. 

Els camps de treball volen apropar els joves a la ciència arqueològica i col·laborar en la recuperació del castell de Montsoriu, tant des del punt de vista social com des de l’aspecte de la investigació i de la restauració arquitectònica.

Organitzat actualment pel Consell de Jovent d’Arbúcies i l’Ajuntament d’Arbúcies, el camp de treball de Montsoriu compta amb la direcció tècnica dels arqueòlegs del Museu Etnològic del Montseny i el suport del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva. En aquesta activitat, que està inscrita en el marc dels camps de treball de l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de la Coordinadora d’organitzacions de camps de treball internacionals de Catalunya, hi han passat al llarg dels darrers 25 anys més de 1.000 joves catalans i també d’arreu del món.