20/09/2021 - Notícies

Unes 700 persones gaudeixen del Cassònia 2021

Música, circ i titelles protagonitzen la jornada familiar d’Arbúcies

Els arbuciencs Remei de Ca la Fresca i els mallorquins Da Souza van donar el tret de sortida al Cassònia 2021, que enguany també ha apostat per la música amb aquest doble concert a Can Cassó que va aplegar un centenar de persones. 

El Cassònia va seguir l’endemà amb El monstre de colors, un espectacle de titelles per als més petits en què les emocions i els colors en van ser els protagonistes. Tot i la pluja, les dues propostes de circ per al públic familiar es van poder realitzar reubicant els espectacles en d’altres equipaments. L’espectacle de Circ Vermut, L’absurd, es va fer al poliesportiu de Can Delfí i, el de Planeta Trampolí, que portava per títol Back 2 classics, va tenir lloc al teatre de les Naus Ayats. 

Circ vermut ja van actuar al Cassònia 2019, en aquell moment ho van fer amb el seu espectacle Ni cap ni peus. Aquest any, han tornat a la festa familiar amb la seva segona creació, L’absurd. I ho han fet amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el rul·lo d’equilibri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que van fer les delícies de petits i grans. L’humor absurd, que ja és el segell de Circ Vermut, segueix tenint un gran protagonisme en l’espectacle combinant moments impressionants, personatges estrafolaris i escenes desastroses de caos que van arrencar rialles a tot el públic. 

I, l’espectacle que va tancar el Cassònia 2021, va ser el Back 2 classics. Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia , ritme i caramboles que canvien el concepte que tenim del llit elàstic.

Finalment, durant tot el dia també a les Naus Ayats es va fer el room escape L’obra mestra de Lupin, en què els participants es van haver de posar a la pell de la policia per tal de descobrir on havia amagat el quadre el lladre més famós, Arsène Lupin.