21/12/2020 - Turisme

Entregats els premis del concurs de fotografia d’instagram “Vall d’Arbúcies” organitzat per l’àrea de turisme

Els premis entregats per representants de l’Ajuntament d’Arbúcies han consistit en un lot de productes km0 fets per a productors locals.

La Vila d’Arbúcies ha estat aquest cap de setmana l’escenari de l’entrega dels premis del concurs de fotografia d’instagram  #tardoralmontseny. La iniciativa sorgida de l’àrea de turisme de l’Ajuntament ha comptat amb una bona acceptació de públic i l’objectiu final del concurs era fer valdre els diferents patrimonis visuals de la Vall d’Arbúcies. En aquest aspecte es va voler convocar el concurs a la tardor, una de les èpoques de més contrastos naturals de la Vila.A més aquest tipus d’iniciativa per xarxes socials i en el context actual són una bona eina de promoció i per donar a conèixer espais per visitar en un futur.

Els participants havien de “penjar”  les imatges a instagram i etiquetar-les amb el hastag #tardoralmontseny #valldarbucies i @arbucies.montseny

Els premiats

La presentació de les imatges pel concurs es va finalitzar a finals del mes de novembre. El jurat ha estat format per membres de l’associació fotogràfica d’Arbúcies,representants  del Museu etnològic del Montseny i membres de l’àrea de turisme de l’Ajuntament.

Els guanyadors han estat:

  • @lluis_juanhuix
  • @aliicee_wonderland
  • @vanecovi

Els premis entregats per representants de l’Ajuntament d’Arbúcies han consistit en un lot de productes km0 fets per a productors locals.