23/07/2019 - Política

El ple de l’Ajuntament d’Arbúcies aprova el cartipàs municipal per a la legislatura 2019-2023

El conjunt dels sous del regidors de govern baixa perquè l’alcalde deixa de cobrar del consistori

Ahir dilluns es va celebrar el ple extraordinari del cartipàs municipal de l’Ajuntament d’Arbúcies. Una sessió en la qual es va donar a conèixer la periodicitat dels plens municipals, així com els membres que formaran part de la junta de govern, les regidories que portaran cadascun dels 9 regidors de l’equip de govern i també les retribucions que rebran els regidors. 

Pel que fa a la periodicitat de les sessions ordinàries del ple es va decidir que se celebrarien un cop cada dos mesos, el segon dilluns de cada mes. Els regidors Martí Pastells, Manel Serras, Remei Artigas i Judit Prat conformaran la junta de govern local i la seva retribució serà per assistència a juntes de govern i als plens municipals. Les altres retribucions es reparteixen de la següent manera: Àngel Cabrero, M. Àngels Soler i Anna Rotllant (que també són el segon, tercera i quarta tinents d’alcalde), tindran un terç dedicació. I, finalment, el primer tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, serà l’únic regidor amb dedicació exclusiva a l’Ajuntament. El batlle d’Arbúcies, Pere Garriga explica que l’actual govern municipal “barreja positivament l’experiència de 8 anys al govern amb els regidors de nova incorporació” i assegura: “allò que ens mou és la passió per Arbúcies. Estem al servei de les persones i intentarem fer-ho el millor possible”. 

Pel que fa a la retribució de l’alcalde, com que ha estat nomenat vicepresident primer del Consell Comarcal de la Selva i rebrà la seva retribució de l’ens comarcal, no cobrarà de l’Ajuntament d’Arbúcies. 

Finalment, es van donar a conèixer les regidores que durà cadascun dels 9 regidors de govern: 

Pere Garriga 
Comunicació
Turisme
Comerç
Promoció Econòmica
Medi Natural
Entorn i Pagesia

Jaume Salmeron 
Atenció i serveis a les persones 
Ensenyament 
Habitatge 

Àngel Cabrero 
Activitat Física i Esport 
Obres públiques 
Parcs i Jardins 
Residus i Neteja urbana 
Deixalleria 

M. Àngels Soler 
Festes 
Enramades 
Governació i Seguretat Ciutadana 
Mobilitat 

Anna Rotllant 
Activitat Física i Esport 
Igualtat 
Sanitat i Salut 

Remei Artigas 
Hisenda 
Recursos Humans 
Administració Pública 

Martí Pastells 
Urbanisme 
Urbanitzacions 

Manel Serras 
Cultura
Persones grans 
Joanet 

Judit Prat 
Joventut 
Participació Ciutadana 
Festes i Enramades 
Noves Tecnologies