05/09/2023 - Política

Comunicat de l’Ajuntament d’Arbúcies en relació als fets ocorreguts el diumenge 3 de setembre

Davant els fets ocorreguts aquest diumenge passat, 3 de setembre, l’Ajuntament d’Arbúcies lamenta l’accident mortal que es va produir durant la batuda del senglar a la zona de Can Blanc. 

Els fets es troben en mans dels Mossos d’Esquadra, que són qui han d’esclarir què va passar diumenge al matí durant la batuda en la qual, malauradament, va morir un home a conseqüència d’un tret.  

La Policia va rebre l'avís cap a un quart d'onze de diumenge per anar a la zona, on hi havia l'home amb ferides molt greus i que va morir al lloc dels fets. Els agents de la Divisió Criminal de Recerca Criminal de Girona s'han fet càrrec de la investigació.

Els caçadors van demanar permís per fer una batuda divendres i podien caçar tot el cap de setmana. En el moment de l'accident i segons han informat els Mossos d’Esquadra "estaven ubicats on toca i dins d'una zona perfectament senyalitzada".

L’Ajuntament d’Arbúcies va donar el condol a la família de la víctima el mateix diumenge i, al llarg d’aquesta setmana, es reunirà amb els representants del col·lectiu de marroquins d’Arbúcies i també amb els representants de la Societat de Caçadors.