29/06/2021 - Joventut

Arrenca l’Esplai d’Estiu Municipal amb 150 nens i nenes

Un viatge a la lluna és el centre d’interès del casal d’enguany

L’Esplai d’Estiu Municipal va obrir les seves portes el passat dimecres 23 de juny i s’allargarà fins al divendres 30 de juliol. Més d’un mes en què els 150 nens i nenes que hi participen podran gaudir de diferents activitats que es desenvoluparan en carrers, places i indrets emblemàtics del municipi. 

Enguany, s’ha organitzat el casal seguint les mesures contra la Covid-19 que ha marcat el Departament de Joventut, ja que tot i la flexibilització d’algunes normatives, encara no es pot dur a terme l’activitat de l’Esplai com en d’altres anys. L’any passat, la temàtica principal van ser les emocions per ajudar als infants en el procés emocional de post-confinament, aquest estiu, sense deixar enrere aquest acompanyament emocional, s’ha recuperat el fil conductor d’anys anteriors. El centre d’interès és un viatge a la lluna de dos exmembres de l’Esplai, en Max i la Kora i, a través d’aquest leitmotiv, cada divendres s’organitzarà una activitat estrella: una gimcana marrana, una festa holi... i moltes altres sorpreses més. 

L’Esplai d’Estiu Municipal està organitzat des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Arbúcies i enguany aplega 150 infants repartits en 12 grups de convivència diferents que van des dels cursos de P2 fins a ESO. I, com cada any, es divideix en dos períodes: del 23 de juny al 30 de juliol i del 30 d’agost al 10 de setembre.