20/11/2019 - Igualtat

Activitats reivindicatives a Arbúcies per commemorar el 25N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

S’han programat actes pel dissabte 23, el diumenge 24 i dilluns 25 de novembre

Sota el lema Lliures i sense por, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Arbúcies amb la col·laboració de diferents entitats i col·lectius del municipi, ha organitzat diversos actes i activitats per commemorar el 25N, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Les activitats començaran el dissabte 23 de novembre a les 5 de la tarda a la Llar de Jubilats amb la trobada reivindicativa, que comptarà amb l’actuació de l’Escola de Música, el monòleg de la vagina, el recital de poesia a càrrec de les dones de la Llar de Jubilats i també es comptarà amb la participació dels regidors del Ple dels Infants. Tot seguit, projecció de la pel·lícula Acusados, basada en un cas d’agressió sexual en grup.

Diumenge 24, a partir de les 10 del matí a la plaça de la Vila, taller de portaespelmes per a l’acte d’encesa d’espelmes que tindrà lloc l’endemà, dilluns 25 de novembre i, oficialment, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Dilluns, l’acte serà a 2/4 de 8 a la plaça de la Vila i començarà amb una concentració i lectura del manifest i, tot seguit, encesa d’espelmes en record i denúncia de les víctimes de violència masclista.