20/03/2024 - Habitatge

Més joves accedeixen a la borsa d'habitatge

La borsa, creada el 2021, compta actualment amb sis pisos

Durant el mes de març es va fer l'entrega de claus d'un pis de la borsa d'habitatge a un altre jove del municipi. Concretament, aquest pis va ser dels primers a formar part de la borsa municipal l'any 2021. Un cop transcorreguts tres anys, aquest pis s'ha tornat a oferir perquè altres joves puguin beneficiar-se dels avantatges d'aquest servei que ofereix l'Ajuntament.

La borsa d'habitatge jove està formada per sis pisos i es va crear a mitjans del 2021 amb els tres primers habitatges. Des de llavors, la borsa s'ha duplicat i l'Ajuntament ja disposa de sis pisos per tal de facilitar el procés d'emancipació als joves del municipi.

Aprofitem per recordar que tots aquells propietaris d'habitatges buits a Arbúcies, els poden posar a disposició del Consistori perquè aquest pugui oferir a joves, famílies o gent gran aquests pisos a un preu assequible. Per contra, l'Ajuntament gestionarà tots els tràmits al llarg dels tres anys de contracte de cessió i vetllarà per al pagament del lloguer cada mes.