06/07/2020 - Festes

Quim Masferrer i Reggae per Xics protagonitzaran una Festa Major marcada per la prevenció de la Covid-19

Per garantir totes les mesures de les autoritats sanitàries, els actes se celebraran a Can Cassó

“Si m’ho arriben a dir fa un any no m’ho crec, una altra festa refeta a marxes forçades, aquesta vegada sota el marc de la nova normalitat”, assenyala la regidora de Festes, Judit Prat, que veu com la segona gran festa del municipi, després de les Enramades, s’ha d’adaptar a les mesures de prevenció de la Covid-19. 

Si les Enramades es van viure confinades des de casa, la Festa Major sota la nova normalitat, es podrà gaudir a l’aire lliure del divendres 24 al dilluns 27 de juliol. Això sí, respectant en tot moment les mesures de prevenció per evitar el contagi de la Covid-19. És per aquest motiu que des de la Regidoria de Festes s’ha decidit organitzar tots els actes de la Festa Major a l’espai de Can Cassó, ja siguin els actes de tarda com també els actes de nit, que acostumaven a celebrar-se al pati de l’Escola Dr. Carulla. En aquest sentit, la regidoria assegura: “D’aquesta manera podrem garantir una millor seguretat i també permetre’ns gaudir de la nostra Festa Major amb totes les mesures sanitàries necessàries”.

De moment, des de la Regidoria de Festes han desvetllat només alguns noms que protagonitzaran la Festa Major d’Arbúcies 2020 i entre ells hi ha el de l’actor Quim Masferrer, que vindrà a Arbúcies amb el seu nou espectacle Moltes gràcies, fet especialment per aquest nou escenari de la nova normalitat i que es podrà veure el dissabte al vespre. Dilluns a la tarda, els més petits de casa podran gaudir de l’espectacle musical d’un dels grups més coneguts per aquest públic, Reggae per Xics, que portaran a Can Cassó el show Ballant damunt la lluna

La Xaranga Dammer i el seu espectacle Dammershow animaran el jovent d’Arbúcies la nit de diumenge i, el públic de més edat podrà gaudir del concert de l’orquestra Orgue de gats també el diumenge a la tarda.  

Prat assegura: “Des de la Regidoria de Festes hem apostat fort per fer arribar la cultura i les nits d’estiu a tothom a través d’actuacions musicals, espectacles d’humor, activitats infantils, i representacions teatrals”.