30/11/2023 - Festes

La Fira del Tió d’Arbúcies arriba a la seva desena edició aquest cap de setmana del 2 i 3 de desembre

Dissabte a la tarda hi haurà l’espectacle d’encesa de llums de Nadal

Arriba el mes de desembre i també la Fira del Tió, que tindrà lloc aquest cap de setmana del 2 i 3 de desembre i enguany se celebra la desena edició. Dos dies en què els més petits de casa seran els protagonistes d’aquesta fira, ja que les activitats i els tallers programats estan especialment pensats per a ells. 

Durant tot el cap de setmana es podrà passejar pel mercat de Nadal i d’articles nadalencs, veure el pessebre que s’ha confeccionat a sota les voltes de la plaça de la Vila i visitar de forma gratuïta el Museu Etnològic del Montseny – Espai Cabrera. El més petits de casa podran participar al taller del tió, fer-se una foto al photocall que hi haurà al jardí màgic de tions, sorprendre’s amb el dibuix de Nadal en 3D que es farà al carrer Camprodon, fer una tassa màgica de Nadal o una xapa i fer el bastó per fer cagar el tió, un taller que anirà a càrrec de l’Escola Dr. Carulla, l’Escola Vedruna i l’Institut Montsoriu. 

El dissabte a la tarda serà molt especial, a les 5 de la tarda hi haurà l’espectacle L’anunciadora, un espectacle infantil itinerant. Tot seguit, a partir de les 6 de la tarda, hi haurà l’espectacle d’encesa de llums de Nadal a la plaça de la Vila. Xarop de Canya serà l’encarregat de l’encesa i ho farà amb l’espectacle familiar Quin sarau nadalenc! A l’acabar, coca i xocolata desfeta a càrrec del Ple Infantil. Dissabte a la tarda, davant de la Pastisseria Mir al carrer Camprodon, demostració de turrons. 

Les activitats seguiran diumenge amb el taller de decoració de galetes del tió, el taller per a adults d’espelmes aromàtiques naturals, la gimcana tionera i, finalment, acabarà aquesta desena edició de la Fira del Tió amb el concert de nadales a ritme de New Orleans amb Apocadixie band.