20/02/2023 - Festes

La Colla Bon Rotllo de Riells i Viabrea s’endú el primer premi del Carnaval d’Arbúcies

400 persones participen a la rua del Carnaval infantil

Després de dos anys, Arbúcies va recuperar divendres la rua de comparses i carrosses. A partir de les 10 de la nit, van desfilar pel carrer Camprodon les set comparses i grups petits que enguany van participar al Carnaval. Una desfilada que va acabar al poliesportiu de Can Delfí amb l’exhibició dels balls i amb el veredicte del jurat. 

La colla Bon Rotllo de Riells i Viabrea amb la disfressa El jardí de les hespèrides, van endur-se el primer premi valorat en 500 euros; La era del dragón, de la colla Érase una vez de Fogars de la Selva van ser guardonats amb el segona premi, valorat en 300 euros; i, el tercer premi, el jurat el va atorgar a la colla Rolofe amb la disfressa Els tigres, que es van endur el premi del Comerç d’Arbúcies que consistia en 10 vals de 10 euros per gastar als comerços associats. Finalment, el premi dels grups petits se’l va endur el grup Carregats de contes amb la disfressa Bad girls

El dissabte al matí va tenir lloc la rua i carnaval infantil amb una assistència de prop de 400 persones. La rua, que va començar a la placeta de Can Reus, i l’Escola de Música Güell  va ser l’encarregada d’animar la cercavila fins a la plaça de la Vila. A més, aquest any, hi havia el rei Carnestoltes que va amenitzar la rua entre la mainada disfressada. A la plaça de la Vila, la festa va seguir amb l’espectacle Kids dance, que va fer ballar a tot el públic assistent.