10/06/2021 - Festes

Entrega de premis dels concurs d’Enramades i concert de fi de festa a Can Cassó

Els focs artificials posen el punt i final a unes Enramades atípiques

Com cada any, l’orquestra Montgrins va posar la música al concert del fi de festa de les Enramades d’enguany. Durant l’acte, es va fer el lliurament dels premis dels diferents concurs organitzats a les Enramades: concurs de portada del llibret d’Enramades, gimcana fotogràfica de Catifes, concurs d’enramar carrers i places, concurs de rodolins i el concurs de balcons florits. 

Del concurs de dibuix per la portada del llibret de les Enramades, organitzat des del Ple dels Infants, els finalistes del cicle inicial van ser Aina Guinda, Isaac Amrani i Robert Falip que es va endur el primer premi del primer cicle.  Els finalistes del cicle mitjà van ser Greta Serra, Paula Valverde i Guillem Badia que va guanyar el primer premi del segon cicle. Els finalistes del cicle superiror  que van recollir el diploma van ser Maria Cuberta, Martina Ramon i la guanyadora de la portada del llibret, Malak Amejji que es va endur el primer premi del tercer cicle.  

Pel que fa al concurs de fotografia, organitzat per l’Associació Fotogràfica d’Arbúcies i amb premis de l'Associació de Comerç i Foto Ruano Pro, els guanyadors de la cetagoria infantil van ser Berta Cuminal amb el 1r premi, Roc Montsant amb el 2n premi i Abril González amb el 3r premi. Els guanyadors de la categoria juvenil vans ser Júlia Font amb el 1r premi, Emad Barry amb el 2n premi i Edmon Montsant amb el 3r premi.     

Del concurs d’enramar les places i carrers de la nostra vila, el primer premi va ser pel carrer Ramón Pagès valorat en 200 euros, el segon premi va ser pel carrer Domènech Rafart  valorat en 100 euros i el tercer premi és pel Veïnat de Can Tort valorat en 50 euros.

Del concurs de rodolins digitals,  el guanyador de la categoria infantil va ser Yaroslav Bilinsky, la guanyadora de la categoria juvenil va ser Júlia Font i, la guanyadora de la categoria adult va ser Anna Prats. 

Finalment, del concurs de balcons  florits, organitzat per les Regadores florides, es van premiar 4 balcons, els de Pilar Vila, Nuri Busquets, Dolors Prat i Anna Prats. 

Després del concert de la Montgrins, que va acabar amb les notes del Pasodoble ligero, himne de les Enramades, els focs artificials que es van tirar des del Turó del Pi i des del Sagrat Cor, van posar el punt i final a les Enramades 2021.