05/06/2020 - Festes

Encatifa't! Arbúcies es prepara per unes #CatifesConfinades

Catifes des de casa, gegants, cercavila i exposició fotogràfica a La Gabella en un dia de catifes atípic

quest diumenge tindrà lloc "el dia de Catifes", com a preludi del què seran, segur, les Enramades més atípiques de tota la història. La crisi sanitària provocada pel COVID-19 ha obligat a replantejar tota la festa, però amb ganes, il·lusió i molta imaginació s'han preparat tot un seguit d'iniciatives i actes per no deixar perdre la festa més estimada dels arbuciencs.

Les catifes de flors naturals que els altres anys cobrien els carrers d'Arbúcies quedaran substituïdes per la inciativa Encatifa't!, en què es demana a la població fer una catifa a casa d'1 m2 utilitzant materials naturals i penjar-ne una foto a les xarxes socials amb l'etiqueta #CatifesConfinades i anomenant el perfil d'Instagram @enramadesarbucies.

A les 6 de la tarda hi haurà la cercavila dels Serafins i passaran els Gegants d'Arbúcies, esperant trobar a la gent als balcons i finestres de casa seva tot saludant-los amb la careta dels gegants. A més, el Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, també obrirà d'11 a 2 i de 2/45 a 7 les seves portes de la sala d'exposicions temporals amb una seleccions de fotografies presentades al 36è Concurs Estatal de Fotografia i 29è Trofeu de Torre d'Arboç.

Serà un dia de Catifes diferent, un dia de Catifes Cofinades.


Més informació:

- Com fer les Catifes Confinades:
https://www.enramades.net/ca/catifes-confinades-2020.html

- Programa Enramades Confinades 2020:
http://www.enramades.net/uploads/Enramades2020/ProgramaEnramadesConfinades2020.pdf

- Descarrega de les caretes dels gegants:
https://www.enramades.net/uploads/Enramades2020/MascaresGegants.pdf