23/06/2022 - Festes

El concert de fi de festa posa el punt i final a les Enramades

Durant l’acte, es va fer el lliurament dels premis dels concurs de Catifes i Enramades

L’Orquestra Montgrins va oferir el concert de fi de festa, que és l’acte que tradicionalment posa el punt i final a les Enramades. I, a la mitja part de l’actuació, es va fer el lliurament dels diferents premis dels concursos que s’organitzen durant les Catifes i les Enramades. 

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, i la regidora de Festes, Judit Prat, van ser els encarregats de fer entrega dels diferents guardons. Els primers van ser els premis del concurs de Catifes de Flors. Es veïns del carrer Major van rebre el premi a l’originalitat i al disseny amb la catifa Passin i vegin; el veïnat del Segimon Folgueroles amb la catifa titulada Celebració se’ls va atorgar el premi al treball; i, finalment, el premi a la varietat de flor se’l van endur dues catifes, la dels veïns del carrer Castell amb la catifa Contes i els Catifeixons amb la catifa Flors online

Tot seguit, es va fer el lliurament dels premis dels concursos d’Enramades. Els primers que es van entregar van ser els del concurs d’enramar carrers i places. El primer premi, valorat en 200 euros, va ser per Vola, vola, del carrer Havana fins al carrer Pont, tot passant pel Sorrall, el carrer de la Riera i la placeta. El segon premi, de 100 euros, va ser per Nuvis, del carrer Domènech Refart. I, finalment, Ball de rams, del carrer Ramon Pagès es va endur el tercer premi valorat en 50 euros. 

Els següents premis que es van entregar van ser els del concurs de rodolins. En la categoria infantil, la premiada va ser Berta Cuminal i en la categoria d’adults va ser Jaume Pujolràs. Pel que fa al concurs de portada pel llibret d’Enramades, es van lliurar els premis de les tres categories: 1r i 2n; 3r i 4t i 5è i 6è. De la primera categoria, el guanyador va ser Ricard Bellido; de la categoria de 3r i 4t, la guanyadora del dibuix protagonista de la portada del llibret d’Enramades va ser Júlia Duran; i, finalment, la guanyadora de 5è i 6è va ser Rebeca Gómez de Segura. Tots tres es van endur un val de 50 euros per gastar en material escolar. 

Del concurs de balcons florits es van entregar quatre premis florals a Mirabela Elena, Pepita Alba, Khatib Abboubi i a Jordi Pastells. Finalment, l’Associació Fotogràfica va entregar els premis del concurs fotogràfic. En la categoria infantil el primer premi va ser per Abril González, el segon premi per Berta Cuminal i hi va haver dos tercers premis per Robert Guyal i Natàlia Garcia. Finalment, en la categoria juvenil, el primer premi va ser per Ruth Lloraà i el segon premi per Ricard Guyal. 
La regidora de Festes, Judit Prat, fa una valoració molt positiva d’aquestes festes: “Ja era hora! Per fi hem pogut gaudir de les Enramades tal com ens mereixem tots els arbuciencs i arbucienques. Des de la Regidoria, estem molt contentes de veure que els carrers s’han omplert de gent cantant, ballant i gaudint”. Prat també ha volgut agrair la col·laboració de tothom que ha participat de la festa i que ha fet que les Enramades hagin estat possibles un any més”.