11/06/2020 - Festes

Comencen les #EnramadesConfinades

Tradició, innovació, gresca i festivitat en unes Enramades pensades per seguir des de casa

Com cada any la botifarrada donarà el tret de sortida a les Enramades, la festa més estimada pels arbuciencs i arbucienques. Aquest any, però, s'haurà de menjar des del balcó, finestra o la terrassa de casa, ja que l'actual Estat d'Alarma no permet la reunió de grups de més de 15 persones. Davant d'aquest escenari, l'Ajuntament ha repensat tots els actes i els ha adaptat a la situació actual, mantenint la tradició, creant noves activitats i salvaguardant l'esperit d'unió de poble que caracteritza aquesta festa.

La traca que els altres anys donava el tret de sortida serà substituïda per un castell de focs artificial, i la tant celebrada música de la passada s'escoltarà per Ràdio Arbúcies. Precisament, a través de la ràdio i les xarxes socials pròpies de les Enramades es podrà anar seguint els actes preparats fins el dimecres 17 de juny, amb un nou castell de focs de fi de festa que anirà seguit d'un fort aplaudiment de i per a tots els vilatans d'Arbúcies per conclure l'edició confinada d'enguany.

Després de l'èxit de les #CatifesConfinades, en què es va omplir la xarxa d'imatges de catifes fetes a casa, amb les etiquetes #EnramadesConfinadeses i #dansaenramadeschallenge es busca el mateix efecte: les Enramades estan més vives que mai, i encara que s'hagin de celebrar en confinament, la gent d'Arbúcies no s'ho deixarà perdre, amb prudència però amb gresca, imaginació i molta festivitat.

Visca les Enramades (confinades) d'Arbúcies!

Més informació i programa d'actes a www.enramades.cat