27/09/2021 - Notícies

El Club Tennis Taula celebra XIè Open de Tennis Taula Vila d’Arbúcies

David Avilés del TT Torelló, campió del torneig

Un any més, el poliesportiu de Can Delfí va ser l’escenari en el qual dissabte es va disputar el tradicional torneig de tennis taula Vila d’Arbúcies, que va comptar amb la participació de 36 jugadors.

El jugador del TT Torelló David Avilés es va erigir com a campió de l’Open A, després de vèncer a la final a Jofre Ferrer (CTT Moianès) per un resultat de 3 jocs a 2 (11-7, 11-6, 8-11, 8-11 i 11-5) en un encontre molt competit. Avilés va mostrar un gran moment de forma lluitant en els punts clau del partit i amb més encert. A l’altra banda de la taula gran paper del jove palista del moianès competint amb intensitat i oferint bon joc.

El campió de l’edició de l’any passat, Edgar Venegas (Girbau Vic TT) va aconseguir el tercer lloc del podi al guanyar per 3-1 al seu company de club Biel Gimeno.

A l’Open B els finalistes han estat Miquel Gutiérrez (CTT Sant Hilari) i Arnau Miarons (Girbau Vic TT) amb victòria per el de les guilleries per un ajustat 3-2.

El jugador del CTT Arbúcies més ben classificat va ser Daniel Tura que va ocupar la onzena posició general. L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presencia de l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga
.
“Des del  CCT Arbúcies volem expressar el nostre agraïment a tots els jugadors participants i al públic assistent. Així com el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies, als col·laboradors locals, en especial a Xarcuteria Casa Méndez que van fer possible celebrar una gran jornada de tennis de taula”.