18/05/2021 - Educació

Procés de selecció per a la nova empresa que ha de gestionar els menjadors escolars

El servei de cuina serà extensiu a tots els centres educatius i a l’Associació Montseny Guilleries

El proper curs  escolar 2021-2022 el servei de menjador de tots els centres educatius del municipi passarà a ser gestionat per una mateixa empresa. És per aquest motiu que l'Associació de Pares i Mares (AMPA) de l'Escola Dr. Carulla, juntament amb la Comissió de menjadors del municipi, estan treballant en la selecció de l'empresa que gestionarà els menjadors escolars de l’Escola Dr. Carulla, l’Escola Vedruna, la Llar d'Infants El Jardinet així com també de l'Associació Montseny Guilleries. 

Des de la Regidoria d’Educació expliquen que seguint les directrius establertes pel mateix Departament d’Educació, és l’AMPA Dr. Carulla l’encarregada de seleccionar l’empresa que gestioni els menjadors mitjançant un procés de contractació que garanteix els criteris de publicitat, transparència i lliure concurrència.

En virtut d'allò establert al conveni de col·laboració signat entre el Consell Comarcal de la Selva i l'AMPA, es poden consultar les bases i els criteris que regirà aquest procés de selecció a https://educacio.selva.cat/

Així mateix, si sou una empresa interessada en presentar-vos, podeu fer arribar les vostres ofertes a ampa@carulla.cat