16/04/2024 - Educació

Nous tallers d’estudi assistit dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de primària

El nou servei disposa de 36 places distribuïdes en 6 tallers i dos equipaments del municipi i es farà en horari extraescolar

Aquesta setmana han començat els Tallers d’Estudi Assistit, una actuació del Pla Educatiu d’Entorn que l’Ajuntament d’Arbúcies i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat posen en marxa per contribuir a l’increment de l’èxit acadèmic de l’alumnat de 5è i 6è de primària que ho necessiti.

El servei és gratuït i arrenca amb 36 places distribuïdes en 6 tallers. Aquests tindran lloc en horari extraescolar en dos equipaments del municipi: l’Escola Dr.Carulla i l’Escola Vedruna. 

En aquests tallers l’alumnat podrà adquirir hàbits i conèixer tècniques d’organització i d’estudi en un entorn amable i ple d’estímuls. A partir de l’intercanvi de coneixements entre els participants es complementaran els continguts del currículum escolar incorporant aspectes lúdics. Segons el regidor d’Educació, Jaume Salmeron: “Aquest programa té l’objectiu de posar a l’abast de les famílies i dels infants del nostre poble, eines que els ajudin a millorar les seves competències matemàtiques i lingüístiques i a treballar les emocions així com tècniques d’estudi i d’organització del temps”.