06/03/2024 - Educació

L'Ajuntament d’Arbúcies crea "l'Aula Mentor" per fomentar l'aprenentatge permanent a distància

La iniciativa està subvencionada, en part, i promoguda pel Ministeri d'Educació i Formació Professional amb la col·laboració de la regidoria d’Educació de l'Ajuntament d’Arbúcies

L'Aula Mentor Arbúcies, situada al Centre de Formació, és una iniciativa que ofereix la possibilitat de seguir creixent i de sumar coneixements. Des d'una metodologia a distància, al teu ritme, amb un cost de 48 € que dona accés a material didàctic i tutorització personalitzada podreu realitzar una gran quantitat de cursos de temàtiques diverses i accés a dues convocatòries d'examen. 

Per a tots aquells qui desitgen seguir-se formant, però no disposen de temps per desplaçar-se.

L'Ajuntament d’Arbúcies aposta per la formació de tots, en aquest cas, d'aquells qui ja estan formats però que necessiten i volen més opcions, i per això engeguem aquest projecte, aquesta oportunitat per a tots. Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta i flexible per a l'aprenentatge permanent i formació al llarg de la vida a través d'Internet, el disseny del qual està orientat a l'impuls i la millora de les competències personals i professionals dels ciutadans, promovent a més la cultura i la participació dels mateixos en l’ús eficient i sostenible de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Ara podreu gaudir de més de 200 cursos d'una manera diferent, online i flexible. Consulta el catàleg formatiu

Per a més informació i preinscripcions: Centre de Formació d’Arbúcies.