02/02/2024 - Cultura

Descobreix d’una forma divertida el Montseny en família amb El Montseny a la motxilla

Aquest recurs estarà disponible al Museu Etnològic del Montseny a partir de dimarts 6 de febrer

A partir del dimarts 6 de febrer, el Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, disposarà d’un nou recurs per descobrir el Montseny en família. Es tracta d’ El Montseny a la motxilla, una motxilla didàctica per donar a conèixer el Parc Natural del Montseny al públic familiar.

A banda del Centre de Documentació d’humanitats ubicat al Museu Etnològic del Montseny, aquesta motxilla també es trobarà al Centre de Documentació de ciències naturals situat al Museu de Ciències Naturals de Granollers. Cadascun d’ells deixaran aquesta motxilla en préstec a les famílies que vulguin descobrir els paisatges i els boscos del Montseny.

La motxilla està pensada per descobrir de forma lúdica el Parc Natural del Montseny per a famílies amb nens de 3 a 12 anys. Conté unes fixes didàctiques, material d'experimentació i llibres sobre la temàtica dels boscos.

Aquesta iniciativa format part del programa de col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de Barcelona, Parcs i Biblioteques... naturalment!