30/06/2020 - Atenció a les persones

Un estiu més torna la iniciativa Patis oberts

Es durà a terme des d’avui i fins al 31 de juliol

El pati de l’Escola Carulla s'obre un estiu més com a espai d'ús públic per a infants i adolescents, des del 29 de juny al 31 de juliol, de dilluns a divendres i de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, en una iniciativa que porta per nom Patis oberts i que ja fa uns anys que es du a terme a l’estiu. 

El principal objectiu dels patis escolars es oferir un espai de joc lliure, autònom, en un context segur i de proximitat i amb una clara intencionalitat educativa. L'accés serà obert i gratuït per a tots els infants i joves de 6 a 16 anys i compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants. Per poder-hi participar, caldrà fer inscripció a l'entrada de la mateixa escola.

Les activitats lúdiques i esportives s'adaptaran d'acord a les recomanacions de la Generalitat de Catalunya en relació a la prevenció de contagis per la Convid-19, amb l'objectiu de garantir les necessàries condicions de d'higiene i seguretat.