12/02/2021 - Notícies

Aquest diumenge 14 de febrer hi ha 4.109 arbuciencs i arbucienques cridades a votar

El poliesportiu de Can Pons serà la seu del col·legi electoral per garantir totes les mesures sanitàries per la Covid-19

Aquest diumenge 14 de febrer se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. En aquests comicis, el cens dels ciutadans cridats a votar és de 4.109 persones. Cal recordar que el col·legi electoral ha canviat d’emplaçament per tal de garantir totes les mesures sanitàries corresponents per evitar el contagi de la Covid-19. Per aquest motiu, la seu electoral serà el poliesportiu de Can Pons i no l’Escola Dr. Carulla.

A més a més, volem recordar que s’ha recomanat anar a votar segons les franges horàries que s’han establert: de 9 del matí a 12 del migdia, les persones que formen part de col·lectius de risc; de 12 del migdia a 7 de la tarda per a totes aquelles persones no pertanyents ni a col·lectius de risc ni en quarantena; i, finalment, entre les 7 i les 8 del vespre, per a persones en quarantena, contagiats, contactes estrets i sospitosos.

Es recomana que els electors portin la papereta amb el sobre preparat de cas, així com mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres ja sigui fent cua com a dins el poliesportiu i reduir al màxim la interacció social un cop estiguin fora del local.