23/11/2022 - Activitat Física i Esports

Nil Masó es proclama subcampió d’Espanya d’enduro

Aquest jove arbucienc de només 11 anys, ja en fa 6 que córrer sobre dues rodes

L’arbucienc Nil Masó s’ha proclamat subcampió d’Espanya d’enduro en la categoria de 65cc aquest mes de novembre, després de disputar la quarta prova de la Copa d’Espanya d’Enduro infantil, que va tenir lloc el dissabte 5 de novembre a Sant Mateu (Castelló). 

En Nil, de només 11 anys, ja en fa 6 que córrer sobre dues rodes, i des de l’any passat, participa en tres competicions: la Copa Catalana Enduret, la Copa Catalana de Trams d´Enduro i la Copa d’Espanya d’Enduro. Enguany, en les dues primeres, que encara queda una prova per disputar, es troba en segona i tercera posició, respectivament. I, de la tercera se n’ha proclamat subcampió, després d’haver anat a córrer a Madrid, Astúries i Cuenca. 

Però els èxits d’aquest jove arbucienc no acaben aquí. Des dels 7 anys, edat en què va començar a competir, ja ha obtingut diferents reconeixements: el 2019 es va proclamar campió de Girona d’enduro infantil i 4t de Catalunya a la categoria de 50cc; el 2021 va ser 3r de Catalunya i 4t d’Espanya a la categoria de 65cc. Aquesta temporada en Nil ha competit en la categoria de 65cc, però l’any vinent ja passarà a córrer a la categoria de 85cc.