Programació nadalenca 2021

Dimarts, 14 de Desembre del 2021

                                                                                                       

  • Dissabte 18 de desembre a les 12 h · [Museu Etnològic del Montseny] · PRESENTACIÓ LLIBRE · Presentació del llibre Parlar amb els arbres, de Lola Casas, Carme Clopés i Cinta Riera. La presentació comptarà amb les tres autores. 
  • Dissabte 18 de desembre a les 18 h · [Teatre de les Naus Ayats] · FESTIVALET DE NADAL · Festivalet de Nadal, a càrrec de l’Escola de Dansa d’Arbúcies.
  • Diumenge 19 de desembre a les 17 h · [Església Parroquial] · CONCERT CORAL DE NADAL · Tradicional concert de Nadal, a càrrec de les corals del poble.
  • Diumenge 19 de desembre a les 19.30 h · [Teatre de l’IES Montsoriu] · TEATRE SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3 · Representació de l’obra de teatre Terapèutic, del grup de Teatre Centre Arbucies- Teatre St. Hilari, en benefici de la Marató de TV3. Entrades a la venda a Codetickets, La Gabella i el mateix dia a taquilla. Preu: 8 euros. També caldrà dur un aliment per al recapte de Càritas, com ara llet, pasta, galetes, turró...
  • Divendres 24 de desembre a les 16 h · [Plaça 1 d’octubre] · TIÓ · Cantada de nadales a partir de les 15.30 h i tot seguit, farem cagar el tió (cal portar bastó).
  • Dissabte 25 de desembre a les 18 h · [Poliesportiu de Can Delfí] · QUINA DE NADAL · Quina de Nadal. - CANCEL·LADA
  • Diumenge 26 de desembre, a les 18 h · [Poliesportiu de Can Delfí] · QUINA DE NADAL · Quina de Nadal.CANCEL·LADA - 
  • Diumenge 26 de desembre, a les 18 h · [Llar de Jubilats] · PASTORETS  - CANCEL·LATS
  • Dilluns 27 de desembre de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h · [Poliesportiu de Can Delfí] · PARC DE NADAL · Parc infantil de 0 a 15 anys amb activitats com ara: manualitats, inflables, zona de petits, jocs gegants, tallers de cuina, experiments... Preu 2 dies: 8 euros; 1 dia: 5 euros. Descompte del 10 per cent per a famílies monoparenals i nombroses. Els nens i nenes a partir de 8 anys poden venir sols; la resta han de venir acompanyats d’un adult. - CANCEL·LAT
  • Dimarts 28 de desembre de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h · [Poliesportiu de Can Delfí] · PARC DE NADAL · Parc infantil de 0 a 15 anys amb activitats com ara: manualitats, inflables, zona de petits, jocs gegants, tallers de cuina, experiments... Preu 2 dies: 8 euros; 1 dia: 5 euros. Descompte del 10 per cent per a famílies monoparenals i nombroses. Els nens i nenes a partir de 8 anys poden venir sols; la resta han de venir acompanyats d’un adult. - CANCEL·LAT  - 
  • Dissabte 1 de gener a les 18 h · [Poliesportiu de Can Delfí] · QUINA DE NADAL · Quina de Nadal. - CANCEL·LADA
  • Diumenge 2 de gener a les 11 h · [Plaça de la Vila] · ARRIBADA DEL PATGE · Inici a les 10.30 h l’avinguda dels Països Catalans, i tot seguit, recorregut pel carrer Camprodon, fins a arribar a la plaça de la Vila, on recollirà les cartes a tots els nens i nenes. És molt important que els nens i les nenes escriviu bé els vostres noms i les adreces perquè els Reis Mags us puguin contestar.  - CANCEL·LAT - 
  • Diumenge 2 de gener, a les 18 h · [Llar de Jubilats] · PASTORETS - CANCEL·LATS
  • Dilluns 3 de gener de 16 a 19 h · [Museu Etnològic del Montseny ] · TALLER DE FANALETS · T’ajudem a fer el teu fanalet per anar a esperar els Reis Mags d’Orient. Activitat gratuïta.
  • Dimarts 4 de gener a partir de les 14 h · [A casa els nens i les nenes] · PATGES CARTERS ·  Els patges carters aniran casa per casa a entregar en mà les cartes de resposta dels Reis Mags d’Orient a tots els nens i nenes que hagin portat la carta al Patge el diumenge 2 de gener. Recordeu anotar bé el nom del nen/a i l’adreça perquè el Patge hi pugui arribar!
  • Dimecres 5 de gener a partir de les 18.30 h · [Plaça 1 d’octubre ] · CAVALCADA DE REIS · Inici de la cavalcada dels Reis a la plaça 1 d’octubre, on l’alcadessa infantil donarà la benvinguda als Reis Mags de l’Orient, que saludaran a tots els nens i les nenes. El recorregut en carrossa seguirà pels carrers: Pont, Camprodon, Castell, Germana Assumpta, Sant Jaume i Major. Si algun nen està malalt, Ses Majestats poden visitar-lo a casa seva. Heu d’avisar a La Gabella al 972 860 908 o a la Policia Local 686 945 650.

 

NADAL AL MUSEU ETNOLÒGIC DEL MONTSENY 

NADAL AL MUSEU
Del 4 de desembre de 2021 al 9 de gener de 2022
Un any més els 26 museus de les comarques de Girona s’uneixen per impulsar la 7a edició de Nadal al Museu. Tens ganes de passar-t’ho bé per Nadal? Visita els museus de les comarques de Girona i descobreix-los!
Participa en família buscant tot d’objectes pel museu i, en acabat, tindràs un regal! A més, posem a la teva disposició un espai per poder pintar molts dels objectes i personatges que has vist al llarg de la visita al museu. I si ho prefereixes també pots ajudar a decorar l’arbre de Nadal!

GAUDEIX EN FAMÍLIA DEL MUSEU!
Del 28 de desembre de 2021 al 5 de gener de 2022
Aprofitant les festes nadalenques i la campanya ‘Nadal al Museu’, teniu l’oportunitat de visitar gratuïtament les 20 sales del Museu Etnològic del Montseny i jugar en família buscant objectes pel Museu (amb obsequi inclòs!)

ANGLADA - CAMARASA, ELS ANYS D’ARBÚCIES
Del 13 de novembre fins al 9 de gener de 2022
Exposició produïda pel Museu Etnològic del Montseny amb motiu del 150è aniversari del naixement d’Hermen Anglada-Camarasa (Barcelona, 1871 - Port de Pollença, 1959).La mostra pretén explicar la intensa activitat artística que va dur a terme entre 1888 i 1894 i visibilitzar els vincles afectius que l’artista va mantenir amb algunes personalitats al poble, com ara Víctor Balaguer. L’estada a Arbúcies va resultar clau per a aquest jove pintor que, pocs anys més tard, esdevindria un dels artistes internacionals més cotitzats del moment.

FOTOMONTSENY
Del 15 de gener al 13 de febrer de 2022
Mallorca / Montseny-Guilleries
Aquesta nova edició del FotoMontseny presenta dues exposicions dedicades a unes espais naturals privilegiats, a partir de la mirada de les fotògrafes Rosana Pita (Mallorca) i Dolors Suy (Montseny-Guilleries).