Tu què hi tens a dir


Talla amb els mals rotllos. Per evitar la violència masclista. Tu què hi tens a dir? fomenta la reflexió davant les situacions en què apareix la possessió, la gelosia desmesurada i el control; la cultura del pacte i el diàleg davant dels conflictes i la ruptura davant les primeres manifestacions de violència en una relació afectiva.

Aquesta campanya de prevenció de la violència masclista consisteix en un web que permet interactuar i fomentar el protagonisme dels i les joves en la prevenció de la violència masclista, promovent la detecció i substitució de missatges masclistes que encara es toleren.

El web parteix amb 200 frases negatives en globus de color negre i 20 de positives en globus de colors, que serveixen com a exemple del què s’ha de fer. El joc consisteix a convertir les frases negatives en positives, triant un globus negre i escrivint un missatge positiu, el globus es torna de color. Entre totes i tots es va guanyant percentatge de color davant del negre.

L’objectiu és fer arribar a la població jove i adolescent de Catalunya missatges de prevenció que ajudin a evitar les conductes que poden acabar conduint a una relació abusiva en les primeres experiències sentimentals.

Clica aquí per anar a la web


Cercador