Parc de Nadal

Parc de Nadal - 28 i 29 de desembre de 2015

Els dies 28 i 29 de desembre arriba una nova edició del Parc de Nadal al nostre poble. Com cada any s’ubica al Poliesportiu de Can Delfí i estarà obert de les 10 del matí fins la 1 del migdia i de 2/4 de 4 de la tarda fins les 8 del vespre.

Aquest any, i com a novetat, hem diferenciat unes activitats pels més petits del parc i unes altres destinades als més grans.

Pels petits tenim l’espai de petits a la sala de judo, amb jocs i joguines per a nens i nenes de 0 a 5 anys, i amb unes monitores que els faran jugar, cantar i passar-ho bé. També trobaran un inflable d’en Bob Esponja, uns llits elàstics, plays i WIIs, tallers de manualitats on podran fer el seu fanalet de Nadal... i fins i tot es podran maquillar al taller de maquillatge. Dimarts a la tarda podreu visitar el camió de bombers i els vehicles de l’ADF i de Protecció Civil.

Pels més grans tenim l’inflable del triple gadiador, llits elàstics, la Wii i la Play Station, hem organitzat un campionat de FIFA2015, podran participar al karaoke de Nadales i tenim unes manualitats per a nens i nenes grans.

El parc és per a nens i nenes de 0 a 15 anys, i aquest any hem diferenciat molt les activitats si són per a grans o per a més petits, per tal de poder acollir nens i nenes de totes les edats.

L’horari és de 10 a 1 i de 2/4 de 4 a 8 del vespre.

Els preus del parc són 5 euros per un dia i 7 euros pels dos dies. Es faran descomptes per famílies nombroses i per famílies monoparentals. Caldrà portar la documentació que ho acrediti.


Cercador