Comunicació

Mitjans municipals

L'Ajuntament d'Arbúcies utilitza els mitjans de comunicació municipals per donar a conèixer temes d'interès per als arbuciencs i les arbucienques.

L'Agenda Setmanal, el butlletí municipal L'ALTAVEU i Ràdio Arbúcies són algunes de les eines més importants de difusió, sense oblidar aquest portal i altres butlletins vinculats a altres àrees de l'ajuntament.

- Butlletí Digital
- Ràdio Arbúcies

Xarxes socials

L’Ajuntament d’Arbúcies ha creat un nou espai de comunicació a través d’una pàgina de la xarxa social Facebook per tal de compartir informació, fotografies, vídeos i enllaços relacionats amb el poble d’Arbúcies.

També s'ha creat un perfil municipal a la xarxa social Twitter que permet establir un nou sistema de comunicació entre la població i el consistori i estar informat de les activitats que es fan a Arbúcies.

La presència a Instagram pretén donar a conèixer la riquesa patrimonial i turística d'Arbúcies, Vila Jardí del Montseny

Els usuaris que es facin seguidors d’aquestes xarxes socials rebran d’una manera fàcil, còmode i ràpida la informació més destacada d’Arbúcies: les notícies, l’agenda setmanal i diària d’actes, la informació de les fires i festes, les últimes hores i informacions d’urgència, etc.

Les dades d’accés a les xarxes són les següents:

Facebook: http://www.facebook.com/AjuntamentArbucies
Twitter: http://twitter.com/arbucies
Instagram: https://www.instagram.com/arbucies.montseny/

Cercador