Pavelló d'Esports de Can Pons

Característiques
L'edifici té dues plantes: a la inferior hi ha una pista de parquet de 45 x 27 metres que es pot dividir transversalment en tres parts per facilitar la pràctica simultània de diferents esports.

En paral·lel a la pista hi ha una graderia amb tres files de seients amb una capacitat per a més de 300 persones. En aquesta planta també hi ha quatre vestidors per als esportistes, dos per als àrbitres, i els magatzems.

El pavelló se situa a la zona esportiva de Can Pons juntament amb el camp de futbol municipal i les pistes de tennis i pàdel. L'equipament s'uneix amb les altres instal·lacions gràcies a uns accessos molt funcionals, amb aparcaments inclosos per a desenes d'automòbils.

Amb aquesta idea es va construir la planta fòrum, de 800 m2, al primer pis del pavelló, que acull una sala polivalent, els vestidors i la seu del tennis i una cafeteria amb vistes a la pista central. Aquesta planta queda connectada a les pistes de tennis a través d'una passarel·la exterior.

Inauguració
El Pavelló de Can Pons es va inaugurar el 2006 per donar sortida a la demanda d'un nou espai que integrés la pràctica esportiva dels clubs i entitats de la vila, atès que el Poliesportiu de Can Delfí s'havia quedat petit.

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres de les 4 de la tarda a les 10 de la nit.

Dissabte i diumenge obert segons el calendari de competicions.

Cercador