Setmana de l'Activitat Física i l'Esport

La Setmana de l’Activitat Física i l’Esport sorgeix el 2008. És una iniciativa de la  regidoria d’Activitat Física i Esports, les escoles i les entitats esportives d'Arbúcies, amb l’objectiu de mostrar i fomentar les diferents activitats fisicoesportives que es poden fer a la nostra població.

Al llarg de la setmana s'ofereixen tastets de diferents activitats fisicoesportives que es realitzen a la nostra població. Els centres educatius hi participen activament i els alumnes poden experimentar i gaudir de l'esport a través dels diferents tallers que s'organitzen.

També s'ofereixen tastets i xerrades obertes a totes les persones interessades a conèixer l'oferta esportiva d'Arbúcies. Per això, aquests dies s'obren els diferents espais esportius perquè gent de totes les edats puguin provar i gaudir de totes aquestes activitats,

Cal reconèixer  l’esforç i el treball que realitzen les entitats esportives, per poder, temporada rere temporada seguir fomentant l’esport i mantenir l'esperit esportiu arbucienc.