Data: 28/05/2022

Categoria: Cultura

Presentació exposició i llibre

A les 12 h al Museu Etnològic del Montseny

Presentació de l’exposició Montseny cuina de reserva. Una mirada a la nostra alimentació, produïda pel MEMGA amb la col·laboració de les diputacions de Girona i Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. I presentació del llibre de receptes Cuina, societat i natura al Montseny. Reserva de la Biosfera, editat per la Diputació de Barcelona. L’acte comptarà amb l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, el diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent, el diputat delegat de Suport a entitats locals de la Diputació de Girona, Josep Maria Bagot, i de l’autor i comissari de l’exposició, Lluís García Petit. Tothom hi és convidat. A l’acabar, refriegeri per als assistents.

Organitza: Museu Etnològic del Montseny