ACTIVITAT FÍSICA I ESPORTS - 16/12/2019

Les obres del nou espai d’aigua i salut estaran acabades al mes de gener

La seva inauguració es preveu per a la primavera

Després de la visita d’obres d’aquest dilluns 16 de desembre, la regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant, ha explicat que les obres del nou complex esportiu d’Aigua i Salut, situat a Can Delfí, estaran acabades el proper mes de gener.

I és que els diferents espais del nou equipament esportiu estan pràcticament acabats. La piscina climatitzada ja compta amb tota l’estructura exterior finalitzada i, a l’interior, la làmina d’aigua està tota enrajolada i amb les escales per entrar i sortir de l’aigua col·locades. A més a més, també disposa d’una cadira per a persones amb mobilitat reduïda.

Pel que fa a les sales de gimnàs, també estan enllestides, només queda col·locar-hi tot l’equipament, que està previst instal·lar-lo una vegada finalitzades les obres el mes que ve. L’únic espai que queda per fer és el de la recepció, que estarà situada entre l’edifici dels vestidors i sales de gimnàs i la piscina climatitzada, l’espai que actualment encara es veu obert si es passa pel carrer del Prat de Can Delfí.

A la visita d’aquest dilluns hi ha assistit el regidor d’Obres, Àngel Cabrero, i la regidora d’Activitat Física i Esport, Anna Rotllant. Ambdós s’han mostrat molt satisfets de veure com avancen a bon ritme els treballs de la instal·lació, que es preveu que estigui acabada el mes de gener. No obstant això, Rotllant ha puntualitzat que, “tot i estar acabades les obres el mes que ve, les instal·lacions no estaran a punt fins a la primavera, ja que un cop finalitzats els treballs, s’haurà de dur a terme l’equipament de tota la instal·lació”. Cabrero ha recordat que es tracta d’una instal·lació llargament reivindicada per la població no només pel tema esportiu, sinó també per a la salut”.

Una vegada inaugurat aquest nou complex esportiu, Arbúcies disposarà d’unes instal·lacions formades per dues piscines exteriors –una petita de 6x12 i una de gran de 230 metres quadrats -, un espai de gespa de 1.200 metres quadrats, uns vestidors amb capacitat per a 200 persones, una piscina climatitzada de 4 carrils i 25 metres de llargada i 3 sales de gimnàs de 300 metres quadrats cadascuna, que acolliran totes les activitats esportives que actualment estan repartides entre diferents equipaments municipals, així com noves modalitats que s’incorporaran.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana272829303112
Fletxa setmana3456789
Fletxa setmana10111213141516
Fletxa setmana17181920212223
Fletxa setmana2425262728291
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador