SALUT - 25/05/2019

Arbúcies s’adhereix a la Setmana sense fum

Tindrà lloc del dissabte 25 al divendres 31 de maig

Des d’avui dissabte 25 al divendres 31 de maig se celebrarà la 20a edició de la Setmana sense fum amb el lema Recupera la inspiració. Volem ajudar-te a deixar de fumar. És per aquest motiu que Arbúcies, a través del Centre d’Assistència Primària i de la Regidoria de Sanitat i Salut de l’Ajuntament, s’ha adherit a les activitats que s’organitzen a tot Catalunya per promocionar la Setmana sense fum.

Aquests actes aniran enfocats a la prevenció del tabac amb activitats que comptaran amb la participació dels centres educatius del municipi, Escola Vedruna i IES Montsoriu, com la recollida de burilles que es durà a terme dins el nucli urbà el dilluns 26 de maig a partir de 2/4 d’11 del matí.

A més, professionals del CAP oferiran una entrevista a Ràdio Arbúcies explicant l’objectiu que persegueix la Setmana sense fum i les activitats organitzades per conscienciar la població dels perjudicis del tabac.

A més, durant aquest setmana es convocarà un concurs d’Instagram a través del perfil @arbúcies.montseny i estarà obert a tota la població, perquè els usuaris d’aquesta xarxa puguin penjar fotografies relacionades amb la Setmana sense fum i amb el tabac. Qui vulgui participar en el sorteig haurà de se seguidor d’@arbúcies.montseny i etiquetar les seves fotografies amb els hashtags #ssfcat19, #unfollowtabac i #arbúciessensefum. Les millors fotografies tindran premi.

Cercador