POLÍTICA - 09/10/2017

Arbúcies declara a Enric Millo i Felip VI persones 'non grates'

"El nostre poble sempre ha estat al costat de la democràcia i, per tant, que es pugui votar", va declarar Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies

En un ple extraordinari celebrat divendres, l'Ajuntament d'Arbúcies va declarar persones non grates al Rei d'Espanya, Felip VI, al delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i també al Govern d'Espanya. L'acord del ple es va aprovar per unanimitat de tots els 13 regidors elegits. Així mateix, també per unanimitat, el ple va condemnar les accions violentes de la Guàrdia Civil per intentar impedir que es portés a terme el Referèndum del passat dia 1 d'octubre.

"El nostre poble sempre ha estat al costat de la democràcia i, per tant, que es pugui votar", va declarar Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies. "I no estem d'acord amb les actituds i les declaracions del Rei, el delegat del govern espanyol i del mateix Govern d'Espanya intentant impedir quelcom tan democràtic com votar i volent amagar la violència dels fets que van passar l'1-O".

En el ple es va llegir i donar suport al comunicat de l'AMI i també a un manifest de caràcter més local, condemnant els fets de l'1-O i les actituds posteriors de la Corona i els responsables del Govern d'Espanya.

Agenda

Cercador