FESTES - 24/07/2017

Del 27 al 31 de juliol Arbúcies celebra la Festa Major

Quatre dies de música, cultura i festa per gaudir amb família i amics

Aquesta Festa Major els arbuciencs estrenarem l’última remodelació de Can Cassó. Un espai que aquests dies s’ha acabat d’arranjar amb l’ampliació de l’escenari i la pista de ball pel que fa a l’interior i, la vorera i l’aparcament de la part exterior. Una rehabilitació que està pensada perquè les entitats, associacions i col•lectius es facin seu Can Cassó. I és per aquest motiu que enguany, la major part dels actes de Festa Major, se celebraran en aquest espai tan emblemàtic d’Arbúcies.

El cinema a la fresca del dijous al vespre encetarà els actes de la Festa Major d’Arbúcies. Per tercer any consecutiu els regidors del Ple dels Infants organitzen aquesta activitat, que enguany tindrà lloc a Can Cassó. El divendres seguirà amb els actes tradicionals del torneig de petanca, el campionat de botifarra i el pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec de la colla Els Garoks, que commemoren els 25 anys de les samarretes de la passada del Castell. Els actes del pregó també se celebraran a l’espai de Can Cassó. A partir de les 11 de la nit, la festa seguirà a la zona de barraques amb els grups locals Acoustic Dreams i Dj Maimi i, com a protagonista l’Orquestra Maribel, un grup de versions que ha tocat a moltes festes majors de Catalunya. En aquest sentit, aquest any s’ha volgut a donar l’oportunitat als grups musicals d’Arbúcies de donar-se a conèixer i de tocar davant un públic més proper.

La Festa Major seguirà dissabte amb la mostra de vehicles d’emergència al carrer Camprodon, l’espectacle infantil i festa de l’escuma a partir de les 11.30 h a la plaça de la Vila. A la tarda, l’Associació de Festes Joves organitzarà el VI Correbars i, tot seguit, el sopar de colles joves. També a Can Cassó, a les 7 de la tarda, el públic familiar podrà assistir al concert del grup Singfònics Reloaded, que va participar al programa Oh Happy Day. A la nit, a les barraques podrem gaudir de la música de la Loca Histeria i també del grup de versions Zàping.

El concert de l’Orquestra Maravella és l’acte més destacat de les activitats del diumenge i en el qual s’espera una gran afluència de públic, ja que cada any és un èxit d’assistència. També diumenge, els joves podran participar a la IV Regata a la Bassa de la Farga i el públic més adult assistir a la segona passejada guiada per la riera d’Arbúcies.

Finalment, la festa aquàtica a les piscines municipals, la tornaboda i audició de sardanes al Prat Rodó i el teatre a càrrec de Fel Faixedas que estrenarà la seva nova obra Bona nit ben parits! posaran el punt i final a la Festa Major d’Arbúcies.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana 27 28 29 30 1 2 3
Fletxa setmana 4 5 6 7 8 9 10
Fletxa setmana 11 12 13 14 15 16 17
Fletxa setmana 18 19 20 21 22 23 24
Fletxa setmana 25 26 27 28 29 30 31
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador