Serveis

Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny, secció Humanitats
Centre de Documentació creat en conveni amb la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament d'Arbúcies l’any 1989. Actualment, s'hi apleguen més de quatre mil documents entre llibres, articles, revistes, fotografies, documents sonors i mapes referits als aspectes historicoculturals del massís del Montseny fins a l'actualitat. El catàleg del fons bibliogràfic és consultable on-line: catàleg col•lectiu


Punt d'Informació del Parc Natural del Montseny
Es troba a la planta baixa del Museu Etnològic del Montseny. La Gabella, gestionat en conveni amb l'Ajuntament d'Arbúcies i la Diputació de Barcelona. Oficina d’informació on es proporciona informació del parc i venda de publicacions relacionades amb el territori del Montseny.

Biblioteca especialitzada
Es tracta de l'àrea de documentació especialitzada en museologia, patrimoni, etnologia, arqueologia, antropologia i història. A més de l'apartat bibliogràfic, l'usuari té a la seva disposició una videoteca i una fonoteca.

Arxiu Històric Municipal d’Arbúcies
En aquest servei es recull un gran volum de documentació sobre Arbúcies. El fons principal és el de gestió municipal, però aquest s'ha enriquit amb importants aportacions patrimonials de particulars i empreses. Inclou també el fons fotogràfic d’activitats municipals i el fons fotogràfic històric. L'usuari de l'arxiu trobarà informació sobre Arbúcies, amb un ventall cronològic que va des del segle XIII fins les darreries del segle XX.

Turisme

    Cercador